kviz na vikend

Kručinský Ladislav ladislav.krucinsky na linde-mh.cz
Sobota Červenec 15 19:54:55 CEST 2017


Hehe... asi bych mohl vyprávět kde je dneska pověstná německá kvalita a důslednost. Katování kostů je zcela nadnárodní postup a když akcionáři potřebují růst zisku, tak se tomu holt přizpůsobí i konstrukce.

Zdravím
Ladislav Kručinský


-----Original Message-----
From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of balu
Sent: Saturday, July 15, 2017 1:49 PM
To: HW-news
Subject: Re: kviz na vikend

Nemec by take urcite nikdy neurobil!


On 15/07/2017 13:44, Kručinský Ladislav wrote:
> Jestli tam je ten tranzistor ve skutečnosti tak hmmm...
> Nebude to spíše tak, že při kreslení schématu tam vrazil knihovní prvek který měl zrovna po ruce a jehož pinout odpovídal? Já to v Eaglu taky tak dělám... a taky někdy zapomenu / jsem línej přeeditovat názvy součástek.
>
> Zdravím
> Ladislav Kručinský
>
>
> -----Original Message-----
> From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of balu
> Sent: Friday, July 14, 2017 10:57 PM
> To: hw-list na list.hw.cz
> Subject: kviz na vikend
>
> dnes som v celkom serioznom zariadeni za velmi vela penazi narazil na takuto vec. Bud vobec nerozumiem tomu ako to funguje a unika mi nejaky dolezity detail, alebo ten co to navrhoval je totalny patlal, ale mal stastie a podarilo sa mu najst aspon jeden kus suciastky s ktoru to prave pri jednej teplote a s prave jednou hodnotou napajacieho napatia fungovalo...
>
> Kedze som videl dokumentaciu k pristroju, kde bol vlozeny obrazok zo spektraku (od obvodu z prilohy) s nazvom "fazovy sum", a mal zaradeny 40dB atenuator, plus sirka IF pasma bola 300kHz, takze bolo vidiet iba jeden obrovsky blob so sumovym pozadim o 40dB nizsie sa priklanam k druhej moznosti.
>
> Od toho isteho autora som dostal do ruk riadiaci obvod, kde na jednej doske bolo spolu 15 operakov, z toho 12 roznych typov a z nich 8 typov bolo obsolete 5-10 rokov pred tym nez bol obvod navrhnuty. Uzivatel potreboval pochopit, preco s riadiacimi sluckami maju tolko problemov.
>
> Tu uz ani slavnostna democia a verejne odnatie s komisionalnou skartaciou inzinerskeho diplomu^* nepomoze. Holt nemecka kvalita...
>
> b.
>
>
> * (c) wek
_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz Hw-list na list.hw.cz http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list


Další informace o konferenci Hw-list