Re: OT: Sušička

Čestmír Dobosz dobosz na gesgroup.cz
Středa Květen 25 23:40:12 CEST 2016


Aha rozumim, takze lednicka ci mrazak je vlastne take TC.
Ja myslel ze kdyz se mluvilo o TC
Tak k tomu patril hluboky zemni vrt a nejaka slozita kredenc ktera umi
Tezit z toho rozdilu teplot.

Dik cestmir


25. 5. 2016 v 20:58, Jaroslav Buchta <jaroslav.buchta na hascomp.cz>:

> Je tam proste  TC s kompresorem, chladivem, vymeniky...,  jeden vymenik chladi a vlhkost na nem kondenzuje a druhy vzduch ohriva, aby vyhnal z pradla vodu a to cely dokola. Dokonaly princip suseni, mame Lavamat a krome rozpadlych filtru funguje uz cca 4-5 let na vybornou.
>
> Dne 25.05.2016 v 20:32 Čestmír Dobosz napsal(a):
>> Taky zdravim
>>
>> Zeptam se blbe uplne mimo misu:
>> Co to je susicka s tepelnym cerpadlem? Nedavno jsem se ptal kolegi, ze bych rad klimatizacni jednotku do bytu o ktere rikaji ze je s tepelnym cerpadlem. Klasicka konfigurace venkovni bedna a vnitrni jednotka. V lete chladi v zime topi. ( Mitsubichi) Kolega pravil ze jestli tem marketingovym plkum verim tak mam vratit maturitni vysvedceni :-) Jak je to tedy ??
>>
>>
>> Diky
>>
>> Cestmir
>>
>>
>> 25. 5. 2016 v 19:56, Lubor Otta <butan na centrum.cz>:
>>
>>> Zdravím konféru.
>>> Odešla nám sušička prádla. Ta s tepelným čerpadlem, ale to není důležité. Rozpadl se, po roce drážkový řemen který pohání buben. Překvapilo mně, že drážkový buben obepíná přímo buben, odpovídající drážková řemenice je pouze na motoru. Kopil jsem nový řemen a běží.
>>> Hlavní důvod proč řemen odešel je asi v tom že z bubnu koukají polokulaté hlavy šroubů (v bubnu drží plastové lišty na unášení prádla) a jsou zrovna pod řemenem. Chystám se ty hlavy zbrousit zároveň s bubnem.
>>> Co si myslíte o tom přímém unášení bubnu drážkovým řemenem, má to také vliv na jeho opotřebení?
>>> Lubor
>>>
>>> _______________________________________________
>>> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
>>> Hw-list na list.hw.cz
>>> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
>> Informace obsažené v tomto e-mailu jsou určeny výlučně pro potřeby jeho adresáta. Text nebo přílohy mohou obsahovat utajované informace, informace považované společností za obchodní tajemství, případně jiné informace podléhající ochraně dle příslušných právních předpisů. Pokud Vám tento e-mail byl doručen omylem, zdržte se, prosím, jakékoli manipulace s textem či přílohami, jako je kopírování, přesměrování, zpřístupnění další osobě a podobně. O chybném doručení informujte odesílatele a e-mail včetně příloh laskavě vymažte z e-mailové schránky.
>>
>> Důležité právní upozornění:
>>
>> Tato zpráva a sdělení v ní obsažená nejsou jakýmkoli projevem vůle zřídit, změnit, zrušit, zajistit či utvrdit závazek a/nebo dluh společnosti. Za společnost je oprávněn ve všech věcech jednat výlučně její statutární orgán, a to způsobem zapsaným v obchodním rejstříku. Za společnost jsou dále oprávněny ve vymezeném rozsahu jednat pouze osoby k tomu písemně pověřené či zmocněné; tyto osoby jsou však oprávněny za společnost právně jednat pouze písemně ve formě fyzicky podepsaných listin, nikoli prostřednictvím e-mailových zpráv nebo jiné elektronické komunikace. Společnost tímto vylučuje možnost přijetí nabídky, nabídky s dodatkem nebo odchylkou prostřednictvím e-mailových zpráv nebo jiné elektronické komunikace.
>> _______________________________________________
>> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
>> Hw-list na list.hw.cz
>> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
>
>
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
Informace obsažené v tomto e-mailu jsou určeny výlučně pro potřeby jeho adresáta. Text nebo přílohy mohou obsahovat utajované informace, informace považované společností za obchodní tajemství, případně jiné informace podléhající ochraně dle příslušných právních předpisů. Pokud Vám tento e-mail byl doručen omylem, zdržte se, prosím, jakékoli manipulace s textem či přílohami, jako je kopírování, přesměrování, zpřístupnění další osobě a podobně. O chybném doručení informujte odesílatele a e-mail včetně příloh laskavě vymažte z e-mailové schránky.

Důležité právní upozornění:

Tato zpráva a sdělení v ní obsažená nejsou jakýmkoli projevem vůle zřídit, změnit, zrušit, zajistit či utvrdit závazek a/nebo dluh společnosti. Za společnost je oprávněn ve všech věcech jednat výlučně její statutární orgán, a to způsobem zapsaným v obchodním rejstříku. Za společnost jsou dále oprávněny ve vymezeném rozsahu jednat pouze osoby k tomu písemně pověřené či zmocněné; tyto osoby jsou však oprávněny za společnost právně jednat pouze písemně ve formě fyzicky podepsaných listin, nikoli prostřednictvím e-mailových zpráv nebo jiné elektronické komunikace. Společnost tímto vylučuje možnost přijetí nabídky, nabídky s dodatkem nebo odchylkou prostřednictvím e-mailových zpráv nebo jiné elektronické komunikace.


Další informace o konferenci Hw-list