[OT] Re: Zmenseni stavebniho otvoru dveri

Radek Benedikt benedikt na lphard.cz
Úterý Červenec 21 16:11:20 CEST 2015


	Na drazky se opravdu vyplati pujcit/koupit si drazkovacku - k te se da pripojit a v podstate pokud to není novostavba musi odsavani. A nebo si sehnat na flexu pouzdro na odsavani. (A to je na rezani v podstate nesehnatelne, na brouseni to ještě jakz takz jde) Pri rezani to chce ale dost cvik, i při tom odsavani se musí jit jen do rezu, nesmí se ani milimetr zacouvat, to je pak mazec. Kdysi jsem zkousel i "digestor" - starou krabici od klasicke televize, vrsek seriznuty a prelepeny igelitem jako "okenko" a samotna krabice nalepena paskou na zemi v miste prace. V rohu pak dirka na vysavac, vepredu diry s manzetami pro ruce. Nic moc na praci neni videt a nepořádek z toho byl stejne. Moc to neodsava pryc a po odstraneni krabice si to vybere krutou dan.
	Na Itong mam pilovy list s plastovym drzadlem z nevhodného darku - sada pilek na vse s vymenym drzadlem. Je to vyrezek z plechu nevalne kvality, v drzadle se to vikla ale s rezanim Itongu problem neni. Ve sci-fi filmech pouzivaji letajici pilky jako zbrane, ja to bohuzel s touto pilkou take zazil, plech se vytahl z drzadla a skoncil v cele rezajiciho. Takze na Itong neco s velkymi zuby, klidne neco z trznice na jedno pouziti uz od pohledu. Po prvním pouziti se z toho stane ale pila pouze na zednicke prace.


Radek (benedikt2hw.cz)




-----Original Message-----
Pred rokem jsem si nechaval delat pudni vestavbu. A protoze par mist bylo v pruniku se stavajici cihlostavbou, bylo potreba udelat nejake prurazy a upravy cihlovych zdi. A aby se toho nemuselo moc sekat a nasledne moc zacistovat, chlapce nenapadlo nic lepsiho, nez nektere cihly rezat flexou... 




Další informace o konferenci Hw-list