OT: Doručitelnost Vašich emailů - důležité!

AZe aze na seznam.cz
Středa Duben 8 18:57:42 CEST 2015


Nedávno se tady problémy se Seznamem řešily, bohužel stále trvají. Dnes mi došlo toto (včetně hlavičky). Co na to říkáte?
Je to od správce našeho webu.
aze

Vážení zákazníci, 
Největší poskytovatel freemailu v ČR, společnost Seznam a.s. od 1. dubna zpřísnil svoji antispamovou politiku. Nově je veškerá příchozí pošta zasílaná na emailové adresy @seznam.cz, @email.cz a @post.cz (tyto adresáti tvoří 70% všech přímých adresátů v ČR za rok 2014) kontrolována na tzv. platný digitální podpis DKIM. Pokud ho příchozí email neobsahuje, je automaticky vyhodnocován jako spam.

V souladu s antispamovou politikou výše bychom rádi nastavili u všech Vašich domén digitální podpis domény DKIM a takzvané SPF záznamy.
Bez platného digitálního podpisu Vašich domén bude seznam.cz vyhodnocovat Vámi odeslané emaily jako SPAM, což v konečném důsledku znamená sníženou doručitelnost Vašich emailů.


Námi provedené  operace zahrnují  vygenerování digitálního klíče domény DKIM. Nastavení DNS (DKIM, SPF a _DMARC záznamy), otestování.
Cena provedených prací je 900Kč/doménu. 


Dejte nám prosím vědět, zdali s tímto krokem souhlasíte a můžeme toto opatření, vedoucí ke zvýšení doručitelnosti Vaší pošty, udělat.
Více informací můžete získat například zde:
http://seznam.seznamblog.cz/post/108069343301/seznam-cz-email-zprisnuje-svoji-antispamovou

V případě technických dotazů:.....
V případě jiných dotazů:.......

S pozdravem
Tým společnosti .....
------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20150408/d9c7e3c7/attachment.html>


Další informace o konferenci Hw-list