Odkamenění konvice
Jaroslav Lukesh
lukesh na seznam.cz
Pondělí Prosinec 2 11:10:11 CET 2013
Nechápu proč zatěžovat zesláblý organismus neužitečnou kyselinou, když stačí
koupit kyselinu askorbovou potravinářskou, lžičku do půllitru horkého čaje,
pomalu usrkovat, mezitím vychladne tak, že tu zbývající půlku už pak
vypijete (pokud to neděláte večer, tak večer zopakovat) a ráno už o ničem
nevíte.
Ocet je ekologičtější, nemusí se drncat kamionem přes půl ojropy.
Omlouvám se za OT.
----- Původní zpráva -----
Od: "Martin Persich" <persich na transcon.cz>
Osobně doporučuji počkat na chřipkovou sezonu a zbytky vymačkaných citrónů
rozkrájet, zalít vodou, několikrát provařit a nechat odstát. V rychlovarné
konvici funguje spolehlivě. Naprosto ekologické a podle mého s příjemnou
vůní ...
Další informace o konferenci Hw-list