Odkamenění konvice

Jaroslav Lukesh lukesh na seznam.cz
Pondělí Prosinec 2 11:10:11 CET 2013


Nechápu proč zatěžovat zesláblý organismus neužitečnou kyselinou, když stačí 
koupit kyselinu askorbovou potravinářskou, lžičku do půllitru horkého čaje, 
pomalu usrkovat, mezitím vychladne tak, že tu zbývající půlku už pak 
vypijete (pokud to neděláte večer, tak večer zopakovat) a ráno už o ničem 
nevíte.

Ocet je ekologičtější, nemusí se drncat kamionem přes půl ojropy.

Omlouvám se za OT.

----- Původní zpráva ----- 
Od: "Martin Persich" <persich na transcon.cz>


Osobně doporučuji počkat na chřipkovou sezonu a zbytky vymačkaných citrónů
rozkrájet, zalít vodou, několikrát provařit a nechat odstát. V rychlovarné
konvici funguje spolehlivě. Naprosto ekologické a podle mého s příjemnou
vůní ...



Další informace o konferenci Hw-list