domaci pekarna

Vojtěch Bubník bubnikv na seznam.cz
Pondělí Listopad 26 14:15:47 CET 2012


> Co já s tím mám  zkušenosti a co jsem i slyšel, chleba z obyčejného droždí
nikdy nebude 
> pořádný chleba a sehnat ten správný kvásek bude asi dost problém. 
> Ostatně i některá menší pekařství pečou chleba, který chutí připomíná 
> cokoliv jiného, jen né chleba. Taky prý kvůli tomu droždí.

Máme pekárnu a chleba málokdy pečeme, právě proto, že drožďový tak nechutná.
Ale když v neděli odpoledne dojde, tak na pondělí na snídani je dobrý. A dá 
se naprogramovat tak, aby byl právě ke snídani upečený.

žena dělá v pekárně houskové knedlíky, těsto na pizzu a na domácí rohlíky.

Vojta Bubník

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20121126/ca057fb0/attachment.htm>


Další informace o konferenci Hw-list