domaci pekarna

Koci Frantisek kocifrantisek na seznam.cz
Sobota Listopad 24 12:18:46 CET 2012


Dekuji za vysvetleni.
S tim procentuálním droždˇovým chlebem jsem nemile zaskočen.
K.

Dne Sat, 24 Nov 2012 12:06:30 +0100 Šerých Jakub <Serych na panska.cz>  
napsal(a):

> Kvaskovy chleba se taky da upeci, ale ztraci to tu obrovskou vyhodu  
> peceni v pekarne - 5 minut prace a hotovo. Priprava kvasku je docela  
> narocny proces a clovek se o nej musi neustale starat. Jestli se doziju  
> sveho duchodu, asi se do toho pak dam :-)))
>
> Co se tyka kvality, kdyz Vam rano cely byt voni cerstve upecenym chlebem  
> a kurka krasne krupe, verte, ze je rozhodne vyssi nez u kupovaneho  
> (ktery je mimochodem dnes take z 90% drozdovy).
>
> Jakub Serych
>
>> -----Original Message-----
>> From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On
>> Behalf Of Koci Frantisek
>> Sent: Saturday, November 24, 2012 11:52 AM
>> To: HW-news
>> Subject: Re: domaci pekarna
>>
>> Ja nejsem pekař, ale kam se v tomto procesu ztratil kvásek - nebo již  
>> není
>> potřeba?
>> A další parametr na porovnání - kvalita pečení chleba.
>> S pozdravem F.K.
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list


-- 
Tato zpráva byla vytvořena převratným poštovním klientem Opery:  
http://www.opera.com/mail/


Další informace o konferenci Hw-list