domaci pekarna

Zdenek zdej na atlas.cz
Sobota Listopad 24 08:30:44 CET 2012


No, raději jsem vsadil na směsi, tedy na jistotu. Manželce někdo nakukal, že
ne každý chleba se podaří. Takže když se podařilo hned na poprvé, tak byla
spokojená a přestala mít výhrady.
Směsi mají občas v akcích. To vychází levněji.
A hlavně se vracíme z práce dost pozdě, takže je potřeba co nejrychleji
nasypat směs a zapnout, aby to bylo hotové než jdeme spát.

Zdeněk

-----Original Message-----
From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On
Behalf Of Jaroslav Lukesh
Sent: Friday, November 23, 2012 11:10 PM
To: HW-news
Subject: Re: domaci pekarna

Přesně tak, jen musíte dát bacha na množství suchých nasákavých a mokrých
komponent, aby z toho nebyla kaše nebo cihla.

----- Původní zpráva -----
Od: "Jaroslav Buchta" <jaroslav.buchta na hascomp.cz>


Ty kupovane smesi jsou ale pekelne drahe, ja tam vrazim neco kvasnic,
mliko, ruzne druhy mouky, nejaka seminlka, vlocky, sul, cukr, kmin,
pripadne dalsi pamlsky pokud se doma vyskytujou a rano je vyborny kousek
chleba ;-)



Další informace o konferenci Hw-list