Re[2]: Vaření , rele , teplota, timer

Glajc Pavel pavel.glajc na del.cz
Úterý Duben 3 21:02:07 CEST 2012


No a víte proč to bouchlo? A podělíte se s námi? Třeba se poučíme. Já osobně se toho zavařování nebojím a nedokážu si zatím představit mechanismus výbuchu. Hlavně teda silu která bude držet víčko než praskne tlakem sklenice. Jinak takhle zavařuju od roku 2007 takže pátou sezonu. Mezi oblíbené patří broskve a meruňky, třešně, rybíz, borůvky, různé čalamády, okurky, feferonky a o občas něco netradičního. Třeba ředkvičky s česnekem nebo loni ačokča. Celkové počty tak okolo 40 - 50sklenic za sezonu. A zatím žádnej průser, teda jednou mi praskla sklenice už mimo mikrovlnku, protože jsem ji chtěl moc rychle ochladit studenou vodou. Celkový počet nechytlých sklenic za všechny sezony bych spočítal na prstech jedné ruky a téměř vždy se jednalo o přehnaně mockrát použité víčko.
Pavel Glajc
----- Původní zpráva ----- 
> Odesilatel: "Jiří Brettl" <brettl_bfb na iol.cz> 
> Příjemce: HW-news <hw-list na list.hw.cz> 
> Datum: 03.04.2012 14:31 
> Předmět: Re: Vaření , rele , teplota, timer 
> 
> Zdravím,
>   ano, v mikrovlnce super než to bouchne. Zažil jsem to doma. Náhodou 
> nikomu se nic nestalo. Mikrovlnka na vyhození, střepy po celém bytě, ve 
> dveřích lednice, stojí na proti, znatelné stopy po zásahu. Manželka s 
> dcerou vyděšené k smrti. Já taky. Od té doby zavařují klasicky v hrnci.
> Jiří Brettl






Další informace o konferenci Hw-list