RE: CD mít či nemít, to je oč tu běží

Šerých Jakub Serych na panska.cz
Pondělí Červenec 18 15:44:52 CEST 2011


Muj nazor je zhruba toto:
1) Podminkou je, aby to vsechno perfektne fungovalo a nenastal pripad, ze dam do browseru adresu a ono mi to vynada, ze tahle stranka na serveru neni, at se obratim na administratora....

2) Take to chce jednoznacne oznaceni produktu, pro ktery drivery hledam. Muzu vzdycky "vyrust", kdyz nejaka vec ma asi tak stopadesat typu oznaceni (obchodni jmeno, interni produktove jmeno, nejaka podivna cisla (ovsem asi tak pet ruznych cisel pro jeden produkt)), vseho jsou plne weby, a kdyz konecne narazim na stranku, kde jsou updaty firmwaru, polozi me to posledni smrtelnou otazku: "Do you need drivers for revision B, D and E or for revision A or C"?, a pochopitelne na stitku produktu ani nikde jinde neni o revizich ani zminky.

Take bych doporucoval na prislusne strance vystavit ISO image driveroveho CDcka, aby si uzivatele mohli udelat svoji kopii a zalozit si ji kamsi k ostatnim firmwarovym CDckum.

Jakub Serych


________________________________
Odesílatel: hw-list-bounces na list.hw.cz [hw-list-bounces na list.hw.cz] za uživatele Pavel Poucha [p.poucha na papouch.com]
Odesláno: 18. července 2011 13:46
Komu: 'HW-news'
Předmět: OT: CD mít či nemít, to je oč tu běží

Dobrý den,

chystáme se zadat další výrobu CD a tak jsme s kolegy začali diskutovat, zda CD s ovladači a podrobnými manuály k produktům dávat, či ne. Protože vše je stejně na webu. CD by pak bylo jen na vyžádání (například zatržením políčka při objednávce v e-shopu). CD je sice levné, ale musíme jej pálit, což je cca 15 Kč celkem. Vynásobeno cca 4000 ks/rok už to dává zajímavou částku.

Osobně když si nějaký produkt koupím, na CD ani nekouknu. Myslím si tedy, že 95% CD letí rovnou do koše, ale třeba je to jen můj názor.

Zajímalo by mě tedy:

Naštvalo by vás, kdybyste u produktu našli jen stručný tištěný manuál (tak jako dosud) a  odkaz, kde stáhnout ovladače a podrobné manuály?
Nebo je to přijatelné?

Děkuji za názory.

S pozdravem
ing. Pavel Poucha
jednatel
pavel.poucha na papouch.com

Papouch s.r.o.
Strašnická 1a, 102 00 Praha 10
Tel. +420 267 314 267-8
Fax +420 267 314 269

Máte-li chuť, navštivte naše stránky http://www.papouch.com/


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20110718/56caf6ce/attachment.htm>


Další informace o konferenci Hw-list