Jak skladovat máslo (to opravdové, vzpomínáte?)

Jaroslav Buchta jaroslav.buchta na gmail.com
Úterý Listopad 23 21:35:57 CET 2010


Tak na neco se umrit musi, ze... Tatarak jim velmi prilezitostne, to uz 
musim vypadat a pak ve me stejne dlouho nevydrzi - ale vic je mi lito te 
whisky ;-)
Kazdopadne predpokladam, ze tato vyvazena kombinace se vzajemne doplnuje 
a neutralizuje :-P
A na silene kravy teplota nejak stejne moc nepusobi, ne?

Dne 23.11.2010 21:09, Pavel Kadečka napsal(a):
> 2010/11/23 Pavel Troller<patrol na sinus.cz>:
>> Zdravím,
>>   a proč by nám to mělo vadit, když se to takhle dělalo už od vynalezení
>> pastevectví, což už pár tisíc let bude, a lidstvo nevymřelo ? Člověk není
>> stavěn na konzumaci sterilní potravy a jeho přirozená imunita si s ledasčím
>> poradí, ačkoliv v médiích možná slyšíte opak. Velmi rád již leta konzumuji
>> řadu potravin s cedulkou "určeno k tepelné úpravě" i bez této úpravy či jen
>> s minimální a ještě jsem mezi živými :-). Jinak bych byl ochuzen o oblíbený
>> tatarský biftek, marinovaného lososa, vepřová játra po anglicku (a ta jsou
>> skutečně HODNĚ málo tepelně upravená, dával jsem si je přímo v UK) a další
>> specialitky :-). Takže breberek se nebojíme, když tak to vy****me a zase
>> bude dobře :-).
> Tak toho syrovýho nebo polosyrovýho masa bych se bál, kvůli parazitům
> jako je tasemnice a kvůli breberkám jako je nemoc šílených krav.
>
> Kromě toho ten tatarák je mi od pohledu odpornej a pokud se pamatuju,
> tak jsem ho i chutnal - a chutnal mi stejně jako vypadá ;-)
>
> Pavel Kadečka.
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
>



Další informace o konferenci Hw-list