strasidelny dum ve Strasicich...

Kručinský Ladislav ladislav.krucinsky@linde-mh.cz
Pondělí Listopad 2 13:26:09 CET 2009


 Práce mám, že nevím kam dřív ale článek jsem si přečetl...
Myslím že pan Hlávka se snažil o objektivitu ale posléze už se jedná o "přání jež jest otcem myšlenky". Tu vyjevil na závěr:
citace:
Můj osobní pocit k věci je ten, že p.Mráček i celá jeho rodina jsou pevně uvězněny v Matrixu, což jim nedovoluje ani připustit cokoliv jiného, než co Matrix povoluje. Možná, že i proto se tyto nevysvětlitelné záhady odehrávají právě v jejich domě, kdy se nějaké Vědomí snaží právě na těchto, v Matrixu uvězněných bytostech ukázat ( a proto je zde povolena i omezená publicita v médiích), že je třeba připustit a pochopit i něco jiného, než co je nám servírováno mocnými elitami tohoto světa....možná.....
:konec citace

Zaujala mne vyhořelá elektronika bagru - to bych třeba rád viděl. Vím v jakém stavu bývá jakákoliv elektronika stavebních strojů u firem, které nemají čas na pravidelnou údržbu parku. Vyhoření pak je jen otázkou času. 
Očekávám věcí příštích ... ;-)
L. Kručinský

-----Original Message-----
From: hw-list-bounces@list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces@list.hw.cz] On Behalf Of gatilo
Sent: Monday, November 02, 2009 1:13 PM
To: HW-news
Subject: Re: strasidelny dum ve Strasicich...

 2.11.2009, 13:05:04

"Tuto skutečnost nám potvrdili i specialisté z oboru elektromagnetické kompatibility, kteří na místě zjistili kmitočtové spektrum, které však nejsou schopni změřit,"

"Je pravdou, že v domku je to jako v mikrovlnce. Něco tam září, není  tam příjemně,"

Hm. Toto jsou take citace z odkazovaneho clanku. To tu opravdu je nekdo, kdo povazuje ten novinarsky vyblitek za alespon trochu verohodny ?

S pozdravem Pavel
  mailto:gatilo + zavinac + centrum.cz

--
Dusan Dolezal napsal:


Další informace o konferenci Hw-list