[OT] CO rikate na EAV - trebazvitezimvprobihajicisoutezionejvetsi flame :-)

Kručinský Ladislav ladislav.krucinsky@linde-mh.cz
Úterý Červen 17 07:00:42 CEST 2008


Z technického hlediska se jedná jednoznačně o podvod, stejně jako u ostatních "léčitelských" praktik včetně homeopatie (proč třeba neletí homeopatický Fernet ???).
Ale pozor - pouze z technického hlediska. Jako psychologická stimulace samoléčicích schopností těla to funguje perfektně a můžeme tady i vidět postup technické vyspělosti člověka - přesně jak psal kolega Lukesh, dneska už kořen puškvorce nestačí aby byl utržen na šibeničním vrchu. Je nutno sáhnout zase trošku dál za technický obzor průměrného polovzdělance a dotyčný kořen puškvorce aktivovat pí vodou. 
Achich ouvej, nemáme my kluci co spolu mluvíme (o elektronice) vlastně nevýhodu v tom, že naám ubylo těch psychostimulantů ?


L. Kručinský

-----Original Message-----
From: hw-list-bounces@list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces@list.hw.cz] On Behalf Of Jaroslav Lukesh
Sent: Tuesday, June 17, 2008 12:25 AM
To: HW-news
Subject: Re: [OT] CO rikate na EAV - trebazvitezimvprobihajicisoutezionejvetsi flame :-)

Nedá se říct, že by to ukazovalo nesmysly, ale protože se jedná o magii, nelze technicky popsat princip, protožem jak už jsem předeslal, funguje to podobně, jako ve středověku diagnóza z páry nad hrncem, házení hrachu nebo vykládání karet. Jenom to dneska už má ručičkovej (nebo tikitální) měřák, což tomu dodává punc vědeckosti a přitom vědecké na tom není nic, leda jak převést legálně peníze z jedné kapsy do jiné.




Další informace o konferenci Hw-list