Re: Pracovní deska v kuchyni - dubový masiv

Ales Prochaska prochaska@alsoft.cz
Pátek Srpen 29 17:08:44 CEST 2008


Existuje obojí, dub je lepší a dražší a hůř k sehnání.


> Nejak se mi nezda dotaz - jde skutecne o dub a ne buk ?
> Jindra Polivka


> --------------------------------------------------


> Dobrý den

> mám v kuchyni novou pracovní desku z dubu a potřeboval bych jí před
> použitím něčím napustit. Bohužel, nejbližší napouštěcí olej Behandla je
> v Ikei na Zličíně. To je pro mě dost z ruky. Neexistuje nějaká náhrada?
> Mělo by to být na plochy přicházející do styku s potravinami a dětmi.

> Pavel Krafčík





-- 
Best regards,
 Ales                            mailto:prochaska@alsoft.cz





Další informace o konferenci Hw-list