konektory

Daniel Valuch daniel.valuch@wanadoo.fr
Neděle Únor 13 21:10:24 CET 2005


ako som slubil, uz som docital knizku o tamare :-) zaciatok dobry, ale 
stale dalej a dalej to bolo menej a menej zazivne. Ale v principe mam z 
toho dobry pocit ;-)
balu


Kručinský Ladislav wrote:

>Na těch konektorech (původem z CCCP) byla postavená celá Ramona a měnit ŠR 64 (počet pinů) za deště na boční stěně kontejneru protože právě z důvodu výše uvedených prohořela izolační hmota, to byla jedna z chuťovek, které jsem si zažil... Pochopitelně Murphy fungoval, takže po zapájení pinu č. 64 zpravidla utkvěl můj zrak na převlečné matici, kterou jsem měl položenou vedle... U Tamary už se konstruktéři poučili, tam se používaly modernizované ŠR, které už ale nešly rozebrat, takže zlomený pin znamenal výměnu celého konektoru. 
>Abych jenom nepindal: pokud máte zájem, mohu Vám nabídnout (zdarma) 4 páry těch modernizovaných 19ti pinových - fotku Vám zašlu na soukromý email. Další ale už nemám a nejsem schopen ani opatřit. Leda byste koupil celou Ramonu, to by možná zařídit šlo ... ;-)
>
>Na Vašem místě bych asi raději sáhl do sortimentu AMP (teda pokud to nechcete zadarmo). Prodává je v Brně BENEL na ulici Staňkova 39. Myslím že pokud nebudete chtít zrovna MILITARY provedení, tak budou i za rozumnou cenu. A vyberete si třeba vodotěsné provedení s bajonetem atd.
>
>zdravim - regards - tschuess
>
>Ing. Ladislav Krucinsky
>specialista servisu
>Linde MH-CZ
>Tel.:+420 602 213 486
>  
>






Další informace o konferenci Hw-list