Pajeni bez olova

pyjan pyjan@tiscali.cz
Úterý Červen 22 09:00:02 CEST 2004


Jaroslav Lukesh napsal(a):

> J.R. wrote:
>
>> A co se rumu tyce, cely svet ho vyrabi kvasenim trtinoveho cukru, 
>> akorat cesi nazyvaji rumem smes podradneho bramboroveho lihu a 
>> spaleneho repneho cukru.
>> -- 
>> Rt
>
> Kdyz uz OT, tak poradny. na http://www.cs-magazin.com/ ale az 22.6. si 
> prectete pisen o rumu, tam je rozebrane docela presne jak se rum 
> vyrabel a z ceho pochazi. Kdo nechce cekat, atk mu ji fwdnu.

Ono je jedno, zda se zlískám českým rumem z bramborového lihu nebo 
světovým rumem ze shnilé cukrové třtiny. Bleje se po každém stejně.





Další informace o konferenci Hw-list